top of page
Over Ons

Onze visie op de markt is dat door de ontzettende hoeveelheid verwerkte asbest in allerlei bouwwerken, de markt voor ons voldoende groot is om ons bedrijf verder door te laten groeien en ontwikkelen. Wij onderscheiden ons ook van andere bedrijven, doordat wij slagvaardiger opereren.

Inventarisaties worden altijd snel door ons opgepakt. Hoe eerder inventarisaties gedaan zijn, hoe beter vervolgacties ondernomen kunnen worden zodat (ver)bouwprocessen niet te lang worden verstoord en zo wordt tevens voorkomen dat de gezondheid van werkers en burgers gevaar loopt.

 

Tevens pakken wij werkzaamheden op in de breedste zin des woords. Alles om de klant snel en goed te helpen om zijn uitdaging op het gebied van asbest aan te kunnen. Door ons grote netwerk van mensen en bedrijven gunnen wij anderen ook een eerlijk aandeel in het werk. Tevens sponsoren wij sportclubs en bezoeken wij regelmatig netwerkbijeenkomsten. Allemaal zaken die een bijdrage leveren aan het versterken van het imago, ons bedrijf, onze mensen en het vergroten van onze expertise en daardoor het vergroten van het klantenbestand!

bottom of page